Laserontharing voor dummies

Na een treatment ontstaat daar roodheid en opzwelling op de plaatsen daar waar de haartjes hebben gezeten. Het kan zijn ons gewone, gewenste reactie en zal binnen 2 uur tot enkele dagen na de verzorging afnemen. Ingeval u het wilt kan de huidtherapeut een camouflerende crème aanbrengen.

Besteedt u overmatige tijd en geld aan het scheren, waxen, harsen of epileren van de lichaamsbeharing? Permanant ontharen via remedie met laser kan zijn dé oplossing om dagelijks verzorgd wegens een dag te aankomen.

Bij eventuele pijnlijke idee, die vanwege u dan ook ook niet verdraagbaar kan zijn, is aangeraden eerst aan de behandeling op een behandelde huidgebied een voorgeschreven verdovingscrème (Emla crème) met te brengen teneinde een huid te verdoven.

Het is voor een huidtherapeute/laserspecialiste cruciaal te begrijpen wat de wensen en verwachtingen bestaan, waardoor ze kan aanwijzen ofwel we met die verwachtingen kunnen voldoen. Voor een goede diagnose is het belangrijk dat u ongeschoren naar dit consult komt.

Op een haarzakjes die in de overgangs- en rustfase zijn, heeft een laser nauwelijks effect. Verschillende behandelingen bestaan uiteraard nodig teneinde zoveel geoorloofd haarzakjes in de groeifase te treffen en te inactiveren.

Hierbij wordt ons bijzonder dunne naald in het haarzakje gebracht en wordt die door medicament betreffende hitte vernietigd. Deze werkwijze duurt heel lang en is pijnlijker dan behandeling met laser, doch is immers bestemd vanwege mensen betreffende lichte haren. Vind een kliniek

de hoofdharen 24 uur vóór de geplande treatment wel scheren, zo bestaan een hoofdharen dit korst en kan zijn een huid ook niet verdere geïrriteerd door het scheren

Heeft u huidtherapie nodig? Wij bieden verscheidene huidtherapieën aan om de huidproblemen op te lossen. De huidtherapie behandelingen geraken uitgevoerd via onze exclusief opgeleide en gekwalificeerde huidtherapeuten.

Na elke behandeling is de haargroei lichter. Zodra een haarfollikels perfect zijn gesloten heeft u dan ook een zachte en haarvrije huid.

Bij IPL geraken lichtflitsen op  de te veven huid afgevuurd. Een vitaliteit welke hierbij vrijkomt wordt via een te verminderen haren getransporteerd tot het haarzakje, dat haarzakje wordt verhit en zal gebarsten zodat daar nauwelijks nieuwe hoofdharen verdere uit het haarzakje mogen groeien.

Daarnaast mag een huid na een laserbehandeling soms gevoelig bestaan. Het is dan ook begrijpelijk om de allereerste 2 weken na de verzorging de huid te laten repareren en die ook niet te heel wat te belasten.

vanaf 4 weken voor het ontstaan van de behandeling mag niet verdere harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode ofwel Epilady gebruiken. Tussen een behandelingen mag u dan ook de haren wel scheren ofwel afknippen.

Een capaciteit aangaande dit leven, lekker in balans, ook fysiek ingeval psychisch. Ons plastische of cosmetische operatie mag uitkomst verlenen teneinde u dan ook weer een uiteraard mooier uitkomst te leveren en zelfverzekerder door het leven te gaan. De deskundige en meemaken specialisten staan aangaande consult tot en met nazorg voor u klaar.

Een reden daarvan is dat u dan ook hierbij het haarzakje beschadigt hier en deze moet in tact bestaan voor een effectieve treatment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *